Desenio wall of art

Bij Desenio kan je terecht voor de aankleding van jouw huis. Je kunt daar kiezen om posters op te hangen in mooie lijsten aan de muur. Ik heb zelf gekozen voor zwart-wit fotokunst posters in zwarte houten lijsten van Desenio.

Zwart-wit fotografie geeft een modern en stijlvolle touch aan jouw interieur. De fotografie zonder kleur brengt bepaalde emoties over. De plaatjes kunnen mysterieus, spannend, romantisch, somber, serieus, historisch, vredig of verdrietig zijn. Doordat de nadruk niet op kleur ligt geeft het een andere uitstraling aan jouw inrichting. Te veel kleur kan namelijk ook een drukke, onrustige, rommelige uitstraling geven.

Ook kun je jouw toilet een rauw randje geven door zwart-witte fotografie op te hangen. Het geeft jouw toilet toch een stoere uitstraling en is ineens niet zo saai meer.

Op Desenio vind je ontzettend veel verschillende posters, en kun je lekker lang scrollen en kijken wat nou echt bij jou past en nog belangrijker……… wat mooi past bij jouw interieur!

8 cadeaus voor vrouwen

cadeaus-cadeau-kado

Een shop blog met de leukste cadeaus om te geven voor een speciale gelegenheid.
Deze 7 van de 8 cadeaus zijn gemakkelijk te bestellen via www.bol.com. Het achtste cadeau is te bestellen bij www.greetz.nl. Deze 8 tips van cadeaus om te vragen voor de feestdagen of cadeautjes om aan iemand anders of juist aan jezelf te geven. Dit is ook een goede lijst als je bijvoorbeeld een verjaardagscadeau zoekt voor een vrouw/jongedame.

‘Vandaag besteld, morgen in huis’ is het motto van Bol. Alleen rond de feestdagen, black Friday en de lockdown adviseer ik met het bestellen van de cadeaus met iets meer dagen levertijd rekening houden. Toch is jouw bestelling vaak vrij snel in huis via deze aanbieders.

 1. De Structuurjunkie voor 2021
  Nieuw in de Structuurjunkie-lijn van Cynthia Schultz: een planner speciaal voor ondernemers! Dit prachtige cadeau in stijlvol paarse/aubergine gekleurde agenda loopt van 28 december 2020 tot de eerste week van januari 2022. De planner heeft naast de gebruikelijke jaaroverzichten, maandoverzichten en notitiepagina’s een speciaal deel voor bedrijfsvoering. Hierin noteer je je zakelijke en financiële doelen, je kilometer- en urenregistratie, kun je nieuwe plannen uitwerken en reflecteren op je behaalde resultaten. De Structuurjunkie Businessplanner is dé planner voor elke ondernemer die gestructureerd en productief met zijn of haar bedrijf aan de slag wil gaan. De planner heeft twee leeslinten, een Moleskine-envelop achterin en een los bijgevoegd notitieboekje op A6-formaat. Ook krijg je bij de agenda een gratis How to plan-cursus t.w.v. € 49,95. Daarnaast heb je ook de normale structuurjunkie voor iedereen, deze heeft een gele oker kleur en heeft ook een How to plan-cursus en bestaat uit overzichtelijke week- en maandplanningen. Klik hier om een kijkje te nemen.

De planner is onderdeel van de Structuurjunkie-lijn van Cynthia Schultz.  De Structuurjunkie Businessplanner; zie hierboven is nieuw in de lijn van 2021. De Structuurjunkie-lijn wordt meerdere keren per jaar ge-update.


2. Een Eau de Parfum van Hugo Boss Deep Red
Een heerlijke parfum voor de vrouw met oriëntaalse nuances, die worden benadrukt door de zachte, kruidige noot van sandelhout. Het is een elegante, passievolle geur, echt een klassieker voor de herfst en de wintermaanden! Klik hier om te bestellen.

3. Boek ‘’In 28 dagen van gifbelt naar tempel’’
Is de vrouw geïnteresseerd in voeding en gezonder leven? Met dit boek vol handige tips & tricks leert zij hoe je 28 dagen je lichaam kunt gaan ontgiften door bijvoorbeeld suikers, alcohol en koffie even te bannen. Een ideaal boek om in het begin van het nieuwe jaar gelijk mee te beginnen met een maand ‘detoxen’ zonder alcohol en koffie. Om ook gelijk je voeding onder de loep te nemen en wat kilo’s kwijt te raken. klik hier om te bestellen.


4. Een goede staafmixer van Bosch
Als je het leuk vindt of je zoekt een cadeau van iemand die het leuk vind om lekker te kokerellen zelf soepjes te maken of te bakken dan is deze staafmixer echt een uitkomst. Deze is wat duurder maar dat merk je ook echt wel in de kwaliteit in vergelijking met een staafmixer van de Hema bijvoorbeeld. Klik hier om te bestellen.

5. Bordspel 30 seconds
Een heerlijk spel om te spelen in groepsverband. Je kunt het trouwens ook met zijn 3en spelen. Echt een superleuk bordspel! Door het uitbeelden van verschillende personen, objecten kun je heerlijk competitief en creatief zijn. Lachen gegarandeerd bij dit spel. 30 seconds is ook super leuk om als cadeau te geven of aan je eigen spelletjes assortiment toe te voegen. Klik hier om te bestellen.


6. Een prachtige borstel van Braun tegen pluizen
De ideale uitkomst als je haar snel pluist en afbreekt is deze borstel. De Braun borstel laat miljoenen actieve ionen vrij die elke haarstreng omhullen tegen pluizig en statisch haar en voor een zichtbare superglans. De eerste ionische borstel ter wereld met actieve ionen die je vanaf het eerste gebruik zichtbaar meer glans geeft, in vergelijking met de Satin Hair Brush zonder IONTEC. Klik hier om te bestellen.


7. De robotstofzuiger
Eerder vertelden verschillende mensen mij dat de Medion, dé aankoop van het jaar is. Deze robot bespaard namelijk zoveel tijd. Daarnaast komt dit merk als één van de beste uit de consumententest. Deze stofzuiger gaat ook automatisch over drempels van 0,5 cm. Ook als je bed een beetje hoog is dan heb je het geluk dat je binnenkort van je stofwolken af bent. Daarnaast heeft deze Medion robot stofzuiger een zijborsteltje waarmee hij netjes de hoekjes mee kan pakken. Toch is deze aankoop even een investering, maar kijk even naar de tijd die je ervoor terugkrijgt. Een ideaal cadeau om te geven aan iemand anders, maar ook een schitterend cadeau aan jezelf. Klik hier om te bestellen.


8. Een fotokaart van Greetz!
Indien je een prachtige fotokaart met foto’s erop van jou en jouw favoriete persoon verstuurd, is dat voor de ander echt een cadeautje om te krijgen. En stuur deze op tijd op, zodat hij aankomt op de dag van zijn of haar verjaardag. Bovendien is het echt superleuk om zo’n kaart te maken en kan je nog eens je fotoarchief bekijken. Zo komen jouw foto’s ook nog eens goed van pas en is het leuk om weer even herinneringen te delen van leuke gebeurtenissen die jullie samen hebben beleefd.

Auteur: Iris van Klingeren

Jouw Purpuz planner

1. De review over de Purpuz planner 

Hai, Ik ben Iris en ‘Focus’ that’s my middle name. In 2020 ging ik op zoek naar een agenda die mij zou helpen met orde en overzicht creëren in alle chaos. Een planner die meer focus aan zou brengen, that’s what I need. Waarna ik kennis maakte met de Purpuz planner, de agenda die jouw dromen omzet in concrete doelen en je werkt toe naar je resultaten.

Een gebalanceerd en succesvol leven, en bovenal een gelukkig leven! Daar is waar de Purpuz planner voor staat en dat klinkt als muziek voor de oren. Wie wilt dit nou niet?

2. Een terugblik op 2020


Om even terug te kijken op vorig jaar, wat heeft mij geholpen?
Ik heb gebruik gemaakt van de Purpuz map; een apart gedeelte in de agenda is dat waar je doelen kunt uitschrijven en een stappenplan kunt maken. Ook vond ik de maand- en weekplanning erg fijn om mee te werken. Daarnaast is de dagreflectie echt super; even stilstaan en terugkijken op jouw ‘overwinningen’ en ‘groei’ momenten. Het hoeven geen grote successen te zijn die je moet behalen maar kleine succesmomenten zijn ook stappen die je maakt

Mijn doelen waren vooral werken aan een gezonde levensstijl, door te sporten, een alcoholvrije maand, bakjes met gezond eten invriezen voor een drukke werkweek en meer dingen doen die mij gelukkig maken. Want minder stress en gezonde leefstijl hanteren heeft weer een positieve uitwerking op het immuunsysteem. En een sterker immuunsysteem dat is één van mijn gestelde doelen.

Een ander gesteld doel, was een beetje ambitieus. Ik ging namelijk zelf mijn huis verbouwen terwijl ik de grootste kluns ooit ben, maar goed ik houd wel van een uitdaging. En ging ik zelf stapsgewijs aan de slag. Gelukkig behoorde hulp inschakelen ook tot mijn projectactiviteiten als het niet lukte. Door dit doel te behalen ben ik er ook achter gekomen dat ik meer over sloopkwaliteiten beschik dan over bouwkwaliteiten. Just do it! En zo leer je ook weer iets over jezelf!

Om nu even weer terug te komen op de ‘Purpuz’; de tips om te plannen die hierin staan beschreven vind ik waardevol. Zo wordt er geadviseerd om activiteiten niet aan één stuk door te plannen. Daarentegen kun je dus ruimte open laten voor onvoorziene activiteiten. Het inlassen van pauzes tussen geplande blokken vind ik ook een goede tip om zo tot de nodige beweging tussen het werken door ook te komen.

Voordat ik echt gewend was aan de ‘Purpuz’ was ik zo’n planner die 20 taken op een to do list schreef en dan verwachtte dat ik het wel af kreeg in een dag. Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat niet reëel is en het wordt een race tegen de klok. Ook ging ik dan vaak met een onvoldaan gevoel slapen. Het fijne van drie hoofdtaken voor een dag is dat je altijd nog tijd hebt voor to do’s die erbij komen als je met jouw andere taken bezig bent.

3. Let’s rock this year!


Waar ik dit jaar achter ben gekomen en wat ik meeneem naar 2021 zijn:Het plannen met kleuren en blokken van bijvoorbeeld ‘Me-time’ vind ik erg fijn in mijn Purpuz Planner. Roze blokken zijn werkgerelateerd, paarse blokken zijn privéafspraken en gele blokken zijn tijd met anderen doorbrengen; oftewel in de privésfeer.

4. Tip van Jip

Ook het werken met een timer vind ik een gouden tip die ik meeneem naar 2021. 

Als ik terugkijk op 2020 heb ik dankzij de Purpuz planner veel doelen weten te behalen maar vooral veel overzicht weten te creëren.

Als je net als ik de uitdaging wilt aangaan kun je op de foto hieronder klikken om hem te bestellen.

‘2021 here we come, let the planning begin’
#purpuzstory


Zie hier ook mijn andere artikel met meer informatie over ‘hoe de Purpuz planner werkt.’
Of lees hier mijn andere blog over ‘beter leren plannen.’

Investeer in jezelf en bestel hier jouw nieuwe aanwinst (de Purpuz planner), om van 2021 jouw succesvolle jaar te maken!

Auteur: Iris van Klingeren

10 tips om jouw Linkedin profiel te upgraden!

Logo-LinkedIn

Boost jouw Linkedin profiel oftewel personal branding!

Leestijd: 4 min.

Lees hier de 10 tips hoe jij jouw Linkedin profiel kunt verbeteren:

Stel jezelf eens voor, je bent klaar om je carrière naar een hoger niveau te tillen. Linkedin is één van de beste tools die er zijn om dat mogelijk te maken. Dit social media kanaal heeft meer dan 400 miljoen gebruikers. Kortom je moet er wel actief mee aan de slag om op te vallen.

Voordat we ons verdiepen in hoe je die Linkedin superster wordt, wil je misschien eerst je instellingen aanpassen om de updates van de activiteiten te verbergen. Afhankelijk van wat en hoeveel je verandert, hoeft je netwerk en je huidige werkgever niet te zien of een waarschuwing te krijgen. Je kunt ervoor kiezen om de meldingen van alle dingen die je doet, leuk vindt en deelt op de profiel uit te zetten. (Als je een grote verandering hebt die je de wereld wilt laten zien, kun je altijd de instellingen voor die specifieke gebeurtenis weer wijzigen).

Linkedin-profiel

1. Blijf op de hoogte

Het is belangrijk om een bijgewerkt Linkedin-profiel te hebben en niet alleen wanneer je op zoek bent naar een nieuwe baan. Je weet nooit wie de vacature van je dromen heeft en wie de LinkedIn profielen doorzoekt naar iemand zoals jij.

2. Zeg “kaas”

Jouw profiel heeft zeven keer meer kans om views te krijgen als deze een foto heeft. Toon een beetje persoonlijkheid, maar probeer het professioneel te houden – je kleedt je immers aan om indruk te maken. Vraag een vriend met een goede camera om de foto te maken – vertrouw niet op een foto met je mobiel, tenzij deze van zeer goede kwaliteit is. Zorg ervoor dat je de foto af en toe bijwerkt, zodat je eruit ziet als op je foto en netwerkrelaties je kunnen herkennen.

 

Linkedin

3. Word persoonlijk

Voor je professionele krantenkop heb je 120 karakters nodig om samen te vatten waar je mee bezig bent. Dit is een goede plek om creatief te worden: Deel dat je een wereldreiziger of deskundige woordsmid bent, en gebruik hier indien mogelijk sleutelwoorden uit de industrie. Als je je kop niet bewerkt, zal deze standaard worden aangepast aan je laatste functietitel, wat je misschien niet de ”maximale exposure” geeft. Zorg er ook voor dat je jouw headline controleert wanneer je een nieuwe baan toevoegt, omdat deze misschien terugkomt.

4. Maak het gemakkelijk om contact op te nemen

Als je mensen (die niet met jou direct verbonden zijn) wilt aanmoedigen om contact op te nemen – voeg dan gewoon een oproep tot actie toe met jouw e-mail, website of telefoonnummer in het overzichtsvenster. 

5. Laat zien wat je in huis hebt

Jouw prestaties zouden moeten schitteren in jouw hele profiel. Verklaar jouw rol in het leiden van projecten, het managen van mensen en het bereiken van doelen – versterkt met cijfers waar je wat mee kunt. Wees duidelijk, gefocust en ga niet op de loop: Je moet jouw prestaties en ervaring in een paar zinnen kunnen samenvatten. 

6. Show your skills

Laat zien hoe internationaal je bent door te bewijzen dat je over serieuze taalvaardigheden beschikt. Je kunt vaardigheden toevoegen die voor jouw business en jou als persoon relevant zijn.

7. Krijg en geef aanbevelingen

Aanbevelingen zijn als referenties en gemakkelijk te krijgen op LinkedIn: Bereik collega’s, vorige supervisors, of huidige managers, en vraag hen om hun inzichten over uw werk en jouw beste kwaliteiten te delen – en wees er zeker van om de gunst ook weer terug te geven. 

 

linkedin-personal-branding

8. Sluit je aan bij groepen en volg mensen

Maak niet alleen contact met mensen die je al kent – sluit je aan bij groepen of volg beïnvloeders om te leren van anderen buiten je netwerk. Je kunt bij zoveel groepen aansluiten als je maar wilt, maar minder kan meer zijn – op die manier kunt u zich engageren en met de leden communiceren en nieuwe connecties maken. Als je jouw LinkedIn-activiteiten naar een nog hoger niveau wilt tillen.

9. Pas jouw URL aan

Op dit moment ziet jouw LinkedIn URL er misschien uit als linkedin.com/in/firstname-lastname-a821191a. Niemand kan zich dat herinneren, toch? Gelukkig kun je met LinkedIn jouw URL personaliseren, zodat kun je van al de nummers ontdoen en jouw beroep, merk of wat dan ook toevoegen aan jouw professionele persoonlijkheid. (Zorg ervoor dat je een nieuwe URL op alle websites, visitekaartjes en andere sociale-medianetwerken bijwerkt).

Je kunt als volgt de URL van jouw openbare profiel wijzigen:

 1. Klik boven aan uw LinkedIn-homepagina op het pictogram  Ik.
 2. Klik op Profiel weergeven.
 3. Klik in de rechterbalk op Openbaar profiel en URL bewerken.
  • U wordt doorgestuurd naar de instellingen voor het openbare profiel.
 4. Klik onder Uw aangepaste URL bewerken in de rechterbalk op het pictogram  Bewerken naast de URL van uw openbare profiel.
  • Het is een adres dat lijkt op www.linkedin.com/in/uwnaam.
 5. Voer het laatste gedeelte van uw nieuwe aangepaste URL in.
 6. Klik op Opslaan.

  Neem gerust een kijkje op mijn Linkedin profiel:
  https://www.linkedin.com/company/blue-branding-agency

10. Personaliseer jouw omslagfoto

Pas de omslagafbeelding aan om wat persoonlijkheid toe te voegen aan uw profiel: Er zijn enkele stockfoto’s beschikbaar, maar als je kan, maak dan je eigen afbeelding (JPG, GIF of PNG, niet groter dan 4MB en tussen 1000×425 en 4000×4000 pixels). Je kunt kijken naar de omslagfoto’s van andere mensen om inspiratie op te doen, maar alles wat in lijn is met uw merk, bedrijf of persoonlijkheid zal werken. Oh, en zorg ervoor dat het iets professioneel is dat je wilt dat je toekomstige werkgever ziet. Een logo of huisstijl element van jouw bedrijf of de organisatie waar je werkt is ook altijd fijn om te gebruiken.

11. Update je profiel

Waarschijnlijk heb je je LinkedIn-profiel een paar jaar geleden opgezet. Vervolgens bleef je alleen maar vaardigheden, ervaring, groepen, connecties of aantekeningen toevoegen. Als dat zo is, is het waarschijnlijk tijd voor een grote schoonmaak. Zorg ervoor dat jouw profiel gericht, duidelijk en beknopt is. Noem alleen de vaardigheden en ervaring die relevant zijn voor je carrièredoelen. Als je Microsoft Word kent of als internetgebruiker zul je niet opvallen en wordt je gezien als een gegeven voor de meeste banen. Ook zomerjobs die je 10 jaar geleden had, zijn misschien niet meer relevant.

Less is in dit geval more!

 

Succes en maak van jouw LinkedIn jouw personal brand!

Lees hier ook het blog over plannen met een top planner om meer grip te krijgen op je planning.

Purpuz planner review

the-purpuz-planner

Heb jij al plannen voor het nieuwe jaar om jouw doelen te behalen? Deze planner helpt je hierbij.  De Purpuz planner is bedacht en ontworpen door de Amsterdamse Clen Verkeij. Hij ontwikkelde deze planner na zijn burn-out om een zo gelukkig mogelijk leven te leiden. En om doelen te stellen en deze te behalen.

Purpuz planner pink roze agenda

Waarom deze planner?

Elk jaar krijgen mensen het weer drukker. Het moeten, moeten, moeten….. op een dag levert enorm veel spanning op. Je kunt natuurlijk alles opschrijven wat in je hoofd zit; dit zorgt ook voor rust.

”Door het ontdoen van al dat moeten, ontmoet je jezelf”

Purpuz-2019

Een nieuw jaar, nieuwe dromen en nieuwe kansen!

Rust, reinheid en regelmaat zijn de drie elementen voor een gelukkig leven.

Kies voor deze mooie roze ”musthave” en je kunt het volgende jaar tillen naar jouw persoonlijke ‘next’ level. Schrijf je doelen op en ga ervoor!

 agenda-purpuz

Bestel hem zelf ook via deze link en ervaar het zelf!

Maak kennis met de bedenker Clen in het onderstaande filmpje:

De voordelen van deze planner in 7 stappen:

 1. De Purpuz map; helpt je om je dromen te visualiseren
 2. De Purpuz matrix; helpt je om je dromen te ordenen
 3. Het Purpuz plan; helpt je om je doelen op te delen in stappen
 4. Het Purpuz pad; helpt je om je doelen te voorzien van tijd en volgorde
 5. De Maandplanning; geeft je structuur en overzicht
 6. De Weekplanning; geeft je jouw dagelijkse to-do’s
 7. De Dagreflectie; laat je stilstaan bij wat goed ging en waar je in kunt groeien
 8. De Vragen aan jezelf; laten je stilstaan bij de afgelopen maand, het heden en de toekomst.

purpuz-planner

Begin vandaag met jouw succesvolle toekomst! Je zult merken dat deze planner je echt gaat helpen om jouw ultieme dromen te verwezenlijken stap voor stap.  Geef jouw jaar een POWER start!

 

De Purpuz planner is 39,97 en hier bij Bol.com te bestellen.

 

Lees hier ook mijn andere blog over diverse planners voor het nieuwe jaar.

Welke planner gebruiken jullie?

Plannen als een Pro

plannen-de-mascha-planner-laptop

”Plannen als een pro!”

Hoe doe je dat? Als ondernemer is het belangrijk dat je al jouw afspraken en projecten overzichtelijk kan plannen. Hiervoor gebruik je uiteraard een goede planner. Daarom heb ik vier verschillende soorten planners opgezocht en de voordelen vergeleken. De agenda van Moleskine, de Mascha planner, de structuurjunkie planner en de Purpuz planner.

 

‘’Groei komt met de tijd en vaak niet in hoge snelheid.’’

1.  Moleskine

In 2018 heb ik deze agenda gebruikt van Moleskine. Deze vond ik erg prettig om mee te werken. De agenda is gemakkelijk mee te nemen. Ook heb je naast de  weekindeling schrijfruimte over voor andere belangrijke zaken. Bijvoorbeeld wachtwoorden, aantekeningen of een extra week to-do list!  De Moleskine agenda van 2019 is hier te bestellen via Bol.com. 

Moleskine 2019
Moleskine 2019

2.  Plannen met de Mascha Planner

De Mascha Planner is een kleurrijke planner/agenda ontworpen door Beautygloss vlogger Mascha. Je kunt met de Mascha Planner heel creatief zijn in hoe je je planner indeelt. Je kunt hem volledig zelf indelen door middel van stickers etc. Het voordeel van deze planner is dat je kunt beginnen bij welke maand jij wilt. Erg handig! Ook kun je deze planner zelf customizen. Klik hier om deze video op Youtube te zien. Je hebt veel schrijfruimte en kunt handig al je lijstjes opschrijven per dag. Zo wordt plannen echt leuk! De Mascha Planner kun je hier bestellen bij bol.com. Deze is in het Engels.

Maschaplanner special edition
Mascha planner, special edition 2019

Mascha planner

‘’Tijd is iets waar een rijk mens mee smijt””

3. De structuurjunkie planner

Deze planner is door youtuber Cynthia Schultz ontwikkelt om structuur in je leven aan te brengen. Het optimale uit je leven te halen. Maar ook meer tijd over te houden voor dingen waar je gelukkig van wordt. Het gedeelte van het plannen bestaat uit week- en maandoverzichten. Hier kun je vooruit kijken en reflecteren. Deze planner beschikt ook over een werkboek deel. Hier vind je motiverende handvaten en uitdagingen om jouw tijd optimaal te benutten. Kortom je leert timemanagement door het gebruik van deze planner.

Vul de Structuurjunkie planner helemaal naar eigen inzicht in; je kunt beginnen met het structureren van jouw leven op ieder gewenst moment! Door het fijne formaat (17,7 x 21,4 cm) en het bescheiden gewicht (536 gram) is de Structuurjunkie Planner ideaal om altijd bij je te hebben. Deze is hier te bestellen op Bol.com.

Structuurjunkie-planner-agenda-2019

Structuurjunkie-planner-agenda-2019
Structuurjunkie Planner 2019

4. The Purpuz Planner

Bestel de Purpuz planner en wordt in een inspirerende omgeving geholpen met het stellen, plannen en in balans behalen van je doelen.

Ik heb deze planner ook gebruikt. Vooral omdat ik het fijn vind om te reflecteren op mijn doelen. Ik heb de gratis download van deze planner gebruikt om het eerst even uit te testen. Je kunt de planner hier downloaden.

Het leuke van deze agenda vind ik dat het vol staat met inspirerende quotes, je veel ruimte hebt om te reflecteren en nieuwe plannen te maken voor de toekomst. Ook is deze planner hier te bestellen op bol.com.

Purpuz-2019
Purpuz Planner 2019

Voordelen van de Purpuz Planner:

Purpuz is dé plek voor al je afspraken, ideeën, lijstjes, aantekening, doelen en to-do’s voor werk & privé. Deze prachtige roze uitvoering is ook een snoepje om mee te nemen. Daar fleurt je dag meteen van op! Deze planner is iets duurder dan de normale variant maar is het zeker waard. Je kunt door hier te klikken meer informatie vinden op Bol.com.

Purpuz_Pink_2019

Wat nieuw is in 2019:

 1. Updated Quotes
 2. Bucketlist
 3. Gratis toegang Online Community.

Lees hier ook mijn andere blog over de Purpuz planner.

Het verhaal achter Blue Branding Agency

blue-branding-agency

Allereerst zal ik u iets vertellen over de naam van mijn bedrijf. Blue Branding staat namelijk voor merkpsychologie. Kleuren zijn in het dagelijks leven erg belangrijk voor ons. Bovendien hebben wij het vaak zelf niet door maar worden wij toch sterk beïnvloed door kleur maar ook door social media marketing. Hierdoor speelt een content marketingstrategie een steeds grotere rol. De kleuren die bedrijven kiezen voor hun logo en huisstijl kunnen het humeur, gevoel en gedrag van hun doelgroep beïnvloeden.

‘Storytelling is everything’

blue-branding-agency-communicatie

Blue Branding

‘Blue’ staat in de merkenpsychologie voor de meest universele en geliefde kleur. Daarnaast is het de meest veilige kleur om te kiezen als ondernemer. Bovendien staat blauw symbool voor consistentie en vertrouwen. Ook staat deze kleur voor harmonie en rust en creëert verbinding met de klant. Het is niet voor niets dat bedrijven zoals KLM, Albert Heijn, Facebook, Bol.com, Coolblue, Twitter, Blue Band en tal van andere bedrijven kiezen voor deze kleur in hun logo en huisstijl.

”Het bouwen aan sterke merken en het verbinden van een organisatie aan de doelgroep, dat is waar wij goed in zijn.”

 

‘Branding’ staat voor strategie, het bedenken van het concept. Dit wordt ook wel het positioneren van een merk in de markt genoemd. Blue Branding Agency is een marketing en communicatiebureau dat van A tot Z de klant kan helpen. Ook de uitvoering nemen wij voor onze rekening. Wij voorzien de klant van alle gemakken op het gebied van communicatie.

blue-branding-agency

‘Strategisch in het concept & creatief in de uitvoering’

Strategie

Wij denken mee met het concept. Welke stijl en media passen bij uw organisatie en uw doelgroep. Wat is uw core business?

Copywriting

Wij creëren content voor de website, social media en schrijven blogs om de doelgroep te verbinden aan de organisatie. Teksten worden geschreven op basis van SEO.

Design

Ook content zoals fotografie, vormgeving en video worden ingezet om de core business effectief te communiceren en de verbinding te leggen met verschillende stakeholders.

Blue-branding-agency-logo-bluebranding

Blue Branding Agency

”Inspireren en motiveren door middel van communicatie dat is de kracht van Blue Branding Agency.”

Klik hier voor in meer informatie op de website.

Effectieve communicatie resulteert in succes

Communicatie-bureau-bluebranding

Er zijn veel organisaties die bezuinigingen op het communicatiebudget. Is het wel verstandig om de communicatie zo makkelijk opzij te schuiven? Waarom is effectieve communicatie eigenlijk van belang?

‘Copywriting en andere effectieve communicatie creëren binding.’

Er ontstaan steeds meer organisaties en steeds meer producten. Hierdoor verschuift de macht naar de consument. Inspelen op de behoefte wordt daardoor steeds belangrijker.  Waar kiest de consument voor? De goedkoopste aanbieder of toch het A-merk waar hij zich vertrouwd bij voelt? De organisaties die binding creëren hebben een voorsprong.

Elke consument is uniek. Daarom is het als bedrijf zijnde van belang om een beleving te creëren. We willen het gedrag natuurlijk beïnvloeden. Gelukkig kan dit door de inzet van marketing & communicatie.

Wat zijn de voorwaarden voor effectieve communicatie

1. Kies allereerst voor een juiste hoeveelheid informatie. Zoek daarin een balans tussen te veel en te weinig informatie

2. Daarnaast is het van belang dat je voor kwalitatieve informatie kiest. Kijk hierbij naar jouw doelgroep. Zijn de teksten begrijpelijk en toegankelijk.

3. Kijk bovendien naar het tijdstip van de verspreiding. Informatie is namelijk niet effectief als deze de lezer te laat bereikt. Wanneer wordt de content het meest gelezen?

4. Tenslotte is ook het inspelen op jouw doelgroep van belang. Hierbij onderzoek je de wijze waarop jouw ontvanger de informatie selecteert en verwerkt.

Ook wordt online marketing steeds belangrijker voor organisaties. Denk hierbij aan SEA oftewel het zoekmachine adverteren en SEO de zoekmachine optimalisatie van jouw content. Maar ook de inzet van social media is van belang. Kunnen één of meerdere van de bovengenoemde punten verbeterd worden?

Dan wil ik je graag uitnodigingen voor een kop koffie om jouw wensen te bespreken.

koffie-espresso-communicatie

 

Bij Blue Branding Agency kunnen wij samen kijken hoe de communicatie effectief ingezet kan worden. Er dient uiteraard een samenhang tussen de strategie en de uitvoering te zijn. Klik hier voor meer informatie over Blue Branding.

 

9 trendy banken van dit moment

wehkamp-torino-hoekbank

In dit blog heb je alle trendy banken van VT Wonen en Wehkamp op een rijtje. Waar moet je eigenlijk op letten bij de aanschaf van een nieuwe bank? Ben jij ook toe aan een nieuw bankstel waar je de juiste ondersteuning voor je rug hebt maar ook heerlijk op kan relaxen? In dit blog vind je tips en de nieuwste trends.

Trendy banken

Waar je op moet letten bij de aankoop van een nieuwe trendy bank is: de kwaliteit van de stof, is deze vuilafstotend, of gemakkelijk schoon te maken met een spray. Stoffen van trendy banken die bijvoorbeeld vuilafstotend zijn, zijn: wol en kunstmatige stoffen.

Tip: Ook is het handig om te kijken of je mooie zitbank in de zon staat in je huis. Vooral natuurlijke stoffen verkleuren snel. Wil je een bank die niet snel slijt? Kijk dan naar het Martindale gehalte, hoe hoger dit getal hoe beter.

1. HOEKBANK LINKS VELOURS GRIJS

whkmps-own-hoekbank-links-torino-velours

De hoekbank links van Torino is deel van een serie. Bekijk ook eens de andere modellen in deze collectie!

Heb je een kleine woonkamer? Een bank op pootjes zorgt voor meer ruimte. De vloer loopt dan namelijk door en de bank lijkt dan minder ruimte in te nemen.

2. BEPUREHOME ZITSBANK

De 2,5-zitsbank is van het merk BePureHome. Deze bank is van donker paars fluweel. Dit zorgt voor een chique en luxe uitstraling. De bank staat op zwart metalen pootjes die recht naar beneden lopen. De bank is ook in andere kleuren verkrijgbaar.

Wat een hele belangrijke vraag is bij het uitzoeken van een bank is: hoe gebruik jij de bank? Zit je graag rechtop en vind je veel ondersteuning hierbij prettig of lig je liever te loungen? Als je een echte chillbank wilt kijk dan naar meer zitdiepte.

3. Zitbank Grijs

Deze schitterende bank biedt ondersteuning aan je rug. Ook in meerdere kleuren verkrijgbaar. Grijs is een neutrale en rustige kleur die goed te combineren valt met andere kleuren.

bank-vtwonen-grijs

 

4. BePureHome bank leather

Dit pareltje is de 2,5-zitsbank Rodeo van het merk BePureHome. Deze zitbank is gemaakt van eco-leer in de kleur cognac. De bank heeft een robuuste uitstraling door de zichtbare stiknaden. Deze bank is helemaal hip in je interieur.

Tip! Wat ik zelf heb ondervonden en wat ik ook graag met jullie wil delen is als volgt: De banken met een lage rugsteun zijn niet heel comfortabel. Dit schijnt hip wel helemaal hip te zijn in 2017, want ik zie het dikwijls in woonwinkels terugkomen. Echter vind ik deze trendy banken niet lekker zitten. Als je een lage rugsteun hebt heb je geen optimale ondersteuning en kan je niet goed rechtop zitten.

5. Vestberg bank blue

Deze kleur blauw zie je veel in 2017. Het is een warme kleur blauw en goed te combineren. Niet alleen leuk voor met de zomer maar deze kleur kan het hele jaar door.

blauwe-bank-landelijk-vtwonen

Tip! Pas op met een te lage bank. Ik bedoel hiermee dat de hoogte van het zitvlak vrij laag is. Het is namelijk niet heel gezond voor je lichaam omdat er druk ontstaat op je bovenbenen. Pas hier mee op!

6. Vestberg bank 3-zits van stof 

Wil je ook thuis komen na een lange dag op het werk en heerlijk kunnen neerploffen op een comfortabele bank? Dan is deze 3-zits bank van Vestbjerg ideaal om te ontspannen.

vestbjerg-lichtgrijs-bank

7. Hoekbank links Torino

Deze mooie hoekbank van de Torino collectie straalt rust uit. Lichtgrijs is een rustige kleur om terug te laten komen in je interieur. Bovendien is deze bank goed te combineren met bijvoorbeeld hout of andere kleuren.

hoekbank-grijs-torino

Tip! Zitbanken lijken vaak kleiner dan in jouw woonkamer. Een belangrijke tip bij het kopen van een bank zijn de maten. Pak bijvoorbeeld een aantal A4’s en leg dit op de grond zodat je goed kan zien hoeveel ruimte van de huiskamer jouw nieuwe bank in beslag neemt.

8. 3-zitsbank Torino velours

Roze is helemaal hip op dit moment en zeker voor alle  powervrouwen, pak nu je kans.roze-velours-bank

Heerlijk zo’n roze velvet eye-catcher in je interieur. Deze bank is fashionable verantwoord en zit ook nog als gegoten.

9. 2,5-zitsbank in het LIla

Lila is helemaal hip deze zomer en is zeker een kleur die terug moet komen in je trendy interieur.

velours-bank-lila

Deze kleur is heerlijk rustgevend. Bovendien is deze bank een echte eyecatcher. Deze bank is  stylish verantwoord. Lichte kleuren creëren ook meer ruimte in je woonkamer. Lees hier ook mijn blog hoe je een modern wit interieur kunt combineren met hout.

Welke van de bovenstaande banken is jouw favoriet? laat het hieronder weten in een reactie!

Wil jij ook een opgeruimd huis? Minimalisme volgens Marie Kondo

Lees hier hoe je in 6 stappen kan opruimen #Ontspullen. Minimalisme volgens Marie Kondo want opgeruimd staat netjes!

Ben jij een beetje een sloddervos of juist super geordend? De nieuwste trending ‘Konmari-methode’ van Marie Kondo is helemaal hip en de oplossing voor jouw probleem: rommel. Deze manier van opruimen/ minimalisme kan ook voor jou interessant zijn. Lees snel verder voor alle tips!

Het stappenplan voor minimalisme  zorgt in zes stappen dat jij kan gaan #ontspullen.

girl-closet-cleaning-kon-mari-mariekondo-fashion-Marie Kondo
Photo: (Dailymail, 2017)

 

Allereerst pak je vier grote dozen. Ik gebruik hier verhuisdozen voor.  Vervolgens plak je hier vier etiketten op:

1. Houden in deze ruimte

2. Houden in een andere ruimte

3. Weggeven /verkopen

4. Weggooien

Een quote van Don Delilo: "The more I thre away, the more I found''-Marie Kondo
Photo: (Purple Budha Project, 2017)

Hierdoor wordt het overzichtelijk wat je direct kunt weggooien. Maar ook welke items je wilt behouden en wat voor functie het heeft. Wees ook een beetje streng voor jezelf, iets wat je een jaar niet hebt gebruikt kan weg. Een afgesloten bergruimte brengt ook rust in het interieur, gebruik open kasten en planken alleen voor je allermooiste interieur accessoires. De boeken in je boekenkast op kleur ordenen oogt ook rustgevend.

Een opgeruimde, minimalistische boekenkast op kleur gesorteerd Marie Kondo
Photo: (Showhome, 2017)

Lees hier een paar snelle opruimtips:

• Zet spullen die je wilt verkopen op Marktplaats. Wordt er binnen veertien dagen niet gereageerd, geef ze dan weg of breng ze naar de Kringloopwinkel.

• Maak een rooster wat er allemaal moet gebeuren en welke week je dat gaat doen!

• Heb je kids met rondslingerend speelgoed? Al het speelgoed in één bak of krat maakt het gemakkelijk voor kinderen om hun speelgoed netjes op te ruimen.

• Een opruim- en schoonmaakrooster is altijd handig om te zien wat er maandelijks en wekelijks moet gebeuren.

• Kijk ook eens met een kritische blik naar alle potjes en tubes in de badkamer. Wat heb je al een jaar niet gebruikt?

• In de keuken heb je vaak een rommellade. Ruim deze minimaal 1 keer per maand op.  Deze staat ook nog op mijn to-do list!

• Te veel spullen kopen is onnodig, waar ga je al die voorraad (6 flessen afwasmiddel) opslaan?

Lees het 6 stappenplan voor minimalisme #ontspullen hier .  Of klik op de button hieronder.

Knop tips om te ontspullen Marie Kondo
Photo: (bewustverbruiken, 2017)