Purpuz planner review

the-purpuz-planner

Heb jij al plannen voor het nieuwe jaar om jouw doelen te behalen? Deze planner helpt je hierbij.  De Purpuz planner is bedacht en ontworpen door de Amsterdamse Clen Verkeij. Hij ontwikkelde deze planner na zijn burn-out om een zo gelukkig mogelijk leven te leiden. En om doelen te stellen en deze te behalen.

Purpuz planner pink roze agenda

Waarom deze planner?

Elk jaar krijgen mensen het weer drukker. Het moeten, moeten, moeten….. op een dag levert enorm veel spanning op. Je kunt natuurlijk alles opschrijven wat in je hoofd zit; dit zorgt ook voor rust.

”Door het ontdoen van al dat moeten, ontmoet je jezelf”

Purpuz-2019

Een nieuw jaar, nieuwe dromen en nieuwe kansen!

Rust, reinheid en regelmaat zijn de drie elementen voor een gelukkig leven.

Kies voor deze mooie roze ”musthave” en je kunt het volgende jaar tillen naar jouw persoonlijke ‘next’ level. Schrijf je doelen op en ga ervoor!

 agenda-purpuz

Bestel hem zelf ook via deze link en ervaar het zelf!

Maak kennis met de bedenker Clen in het onderstaande filmpje:

De voordelen van deze planner in 7 stappen:

 1. De Purpuz map; helpt je om je dromen te visualiseren
 2. De Purpuz matrix; helpt je om je dromen te ordenen
 3. Het Purpuz plan; helpt je om je doelen op te delen in stappen
 4. Het Purpuz pad; helpt je om je doelen te voorzien van tijd en volgorde
 5. De Maandplanning; geeft je structuur en overzicht
 6. De Weekplanning; geeft je jouw dagelijkse to-do’s
 7. De Dagreflectie; laat je stilstaan bij wat goed ging en waar je in kunt groeien
 8. De Vragen aan jezelf; laten je stilstaan bij de afgelopen maand, het heden en de toekomst.

purpuz-planner

Begin vandaag met jouw succesvolle toekomst! Je zult merken dat deze planner je echt gaat helpen om jouw ultieme dromen te verwezenlijken stap voor stap.  Geef jouw jaar een POWER start!

 

De Purpuz planner is 39,97 en hier bij Bol.com te bestellen.

 

Lees hier ook mijn andere blog over diverse planners voor het nieuwe jaar.

Welke planner gebruiken jullie?

Plannen als een Pro

plannen-de-mascha-planner-laptop

”Plannen als een pro!”

Hoe doe je dat? Als ondernemer is het belangrijk dat je al jouw afspraken en projecten overzichtelijk kan plannen. Hiervoor gebruik je uiteraard een goede planner. Daarom heb ik vier verschillende soorten planners opgezocht en de voordelen vergeleken. De agenda van Moleskine, de Mascha planner, de structuurjunkie planner en de Purpuz planner.

 

‘’Groei komt met de tijd en vaak niet in hoge snelheid.’’

1.  Moleskine

In 2018 heb ik deze agenda gebruikt van Moleskine. Deze vond ik erg prettig om mee te werken. De agenda is gemakkelijk mee te nemen. Ook heb je naast de  weekindeling schrijfruimte over voor andere belangrijke zaken. Bijvoorbeeld wachtwoorden, aantekeningen of een extra week to-do list!  De Moleskine agenda van 2019 is hier te bestellen via Bol.com. 

Moleskine 2019
Moleskine 2019

2.  Plannen met de Mascha Planner

De Mascha Planner is een kleurrijke planner/agenda ontworpen door Beautygloss vlogger Mascha. Je kunt met de Mascha Planner heel creatief zijn in hoe je je planner indeelt. Je kunt hem volledig zelf indelen door middel van stickers etc. Het voordeel van deze planner is dat je kunt beginnen bij welke maand jij wilt. Erg handig! Ook kun je deze planner zelf customizen. Klik hier om deze video op Youtube te zien. Je hebt veel schrijfruimte en kunt handig al je lijstjes opschrijven per dag. Zo wordt plannen echt leuk! De Mascha Planner kun je hier bestellen bij bol.com. Deze is in het Engels.

Maschaplanner special edition
Mascha planner, special edition 2019

Mascha planner

‘’Tijd is iets waar een rijk mens mee smijt””

3. De structuurjunkie planner

Deze planner is door youtuber Cynthia Schultz ontwikkelt om structuur in je leven aan te brengen. Het optimale uit je leven te halen. Maar ook meer tijd over te houden voor dingen waar je gelukkig van wordt. Het gedeelte van het plannen bestaat uit week- en maandoverzichten. Hier kun je vooruit kijken en reflecteren. Deze planner beschikt ook over een werkboek deel. Hier vind je motiverende handvaten en uitdagingen om jouw tijd optimaal te benutten. Kortom je leert timemanagement door het gebruik van deze planner.

Vul de Structuurjunkie planner helemaal naar eigen inzicht in; je kunt beginnen met het structureren van jouw leven op ieder gewenst moment! Door het fijne formaat (17,7 x 21,4 cm) en het bescheiden gewicht (536 gram) is de Structuurjunkie Planner ideaal om altijd bij je te hebben. Deze is hier te bestellen op Bol.com.

Structuurjunkie-planner-agenda-2019

Structuurjunkie-planner-agenda-2019
Structuurjunkie Planner 2019

4. The Purpuz Planner

Bestel de Purpuz planner en wordt in een inspirerende omgeving geholpen met het stellen, plannen en in balans behalen van je doelen.

Ik heb deze planner ook gebruikt. Vooral omdat ik het fijn vind om te reflecteren op mijn doelen. Ik heb de gratis download van deze planner gebruikt om het eerst even uit te testen. Je kunt de planner hier downloaden.

Het leuke van deze agenda vind ik dat het vol staat met inspirerende quotes, je veel ruimte hebt om te reflecteren en nieuwe plannen te maken voor de toekomst. Ook is deze planner hier te bestellen op bol.com.

Purpuz-2019
Purpuz Planner 2019

Voordelen van de Purpuz Planner:

Purpuz is dé plek voor al je afspraken, ideeën, lijstjes, aantekening, doelen en to-do’s voor werk & privé. Deze prachtige roze uitvoering is ook een snoepje om mee te nemen. Daar fleurt je dag meteen van op! Deze planner is iets duurder dan de normale variant maar is het zeker waard. Je kunt door hier te klikken meer informatie vinden op Bol.com.

Purpuz_Pink_2019

Wat nieuw is in 2019:

 1. Updated Quotes
 2. Bucketlist
 3. Gratis toegang Online Community.

Lees hier ook mijn andere blog over de Purpuz planner.

Een wimperserum dat werkt

flowers-natural-beauty

Yess, this is what women want. Langere en vollere wimpers dat willen wij allemaal. Maar werkt dat nou echt?  Ik heb het wimperserum uitgeprobeerd.

wimperserum

Wimperextensions


Uiteraard kun je ook kiezen voor extensions maar dit ziet er vaak onnatuurlijk uit. Daarnaast is het niet goedkoop en je eigen wimpers lijden eronder. Je kunt ook niet even lekker aan je ogen zitten. Soms jeukt en irriteert het ook nog. Met een goede mascara alleen bereik je ook niet die long sexy lashes die je wilt. Een goed wimperserum van hoogwaardige kwaliteit biedt hiervoor een uitkomst.

Lashes-wimperserum

Wimperserums

Er worden verschillende wimperserums of wimpergroeiserums aangeboden, die beloven te zorgen voor de gewenste verlenging. Maar werkt het ook echt? Bij Natural Beauty Secrets stond dit al een tijdje op de verlanglijst om uit te testen en daar ben ik mee begonnen. Na een week zie ik zelf al resultaat. In de professionele cosmeticabranche is dit serum 1 van de beste getest en met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

wimperserum

Het wimperserum werkt!

Na enige weken dagelijks gebruik kun je overgaan op onderhoud en gebruik je het serum gemiddeld drie keer in de week. Een flacon is genoeg voor tenminste 6 maanden en is te bestellen via Natural Beauty Secrets. Je kunt mij een privéberichtje sturen of in mijn groep reageren met interesse onder de productfoto’s.

Dit wimpertreatment/ serum bevat het unieke hoofdbestanddeel Tricalgoxyl. Dit maakt je wimpers niet alleen sterker maar ook volumineuzer en dikker. Bestel vandaag nog en over een paar weken vragen jouw vriendinnen wat je met je wimpers hebt gedaan.

Wimperserum

Deze foto is van een klant die dit resultaat van dit wimperverlengingsserum ondervond binnen een maand tijd!

Enkele ervaringen van gebruikers:

‘Je moet even doorzetten en het wimperserum consequent dagelijks gebruiken en dan merk je na een paar weken echt verschil’.

‘Dit werkt echt. De eerste paar weken dagelijks gebruiken. Je ziet duidelijk verschil. Ik gebruik het wimperserum nu niet meer dagelijks maar 2x per week om de wimpers mooi te houden’.

‘Na 2.5 week het wimperserum te hebben gebruikt zag je al het verschil. Mijn wimpers werden zeker langer! Ik zou het zeker aanraden bij mensen die langere wimpers willen. Ik heb ook gelijk de mascara besteld’.

‘Top spul!! Mijn wimpers zijn zichtbaar voller en langer! Inderdaad volhouden de eerste 6 weken en nu gebruik ik het 2 keer per week. Mijn eerste wimperserum is nog steeds niet op!’.

natural-beauty-secrets

Het verhaal achter Blue Branding Agency

blue-branding-agency

Allereerst zal ik u iets vertellen over de naam van mijn bedrijf. Blue Branding staat namelijk voor merkpsychologie. Kleuren zijn in het dagelijks leven erg belangrijk voor ons. Bovendien hebben wij het vaak zelf niet door maar worden wij toch sterk beïnvloed door kleur maar ook door social media marketing. Hierdoor speelt een content marketingstrategie een steeds grotere rol. De kleuren die bedrijven kiezen voor hun logo en huisstijl kunnen het humeur, gevoel en gedrag van hun doelgroep beïnvloeden.

‘Storytelling is everything’

blue-branding-agency-communicatie

Blue Branding

‘Blue’ staat in de merkenpsychologie voor de meest universele en geliefde kleur. Daarnaast is het de meest veilige kleur om te kiezen als ondernemer. Bovendien staat blauw symbool voor consistentie en vertrouwen. Ook staat deze kleur voor harmonie en rust en creëert verbinding met de klant. Het is niet voor niets dat bedrijven zoals KLM, Albert Heijn, Facebook, Bol.com, Coolblue, Twitter, Blue Band en tal van andere bedrijven kiezen voor deze kleur in hun logo en huisstijl.

”Het bouwen aan sterke merken en het verbinden van een organisatie aan de doelgroep, dat is waar wij goed in zijn.”

 

‘Branding’ staat voor strategie, het bedenken van het concept. Dit wordt ook wel het positioneren van een merk in de markt genoemd. Blue Branding Agency is een marketing en communicatiebureau dat van A tot Z de klant kan helpen. Ook de uitvoering nemen wij voor onze rekening. Wij voorzien de klant van alle gemakken op het gebied van communicatie.

blue-branding-agency

‘Strategisch in het concept & creatief in de uitvoering’

Strategie

Wij denken mee met het concept. Welke stijl en media passen bij uw organisatie en uw doelgroep. Wat is uw core business?

Copywriting

Wij creëren content voor de website, social media en schrijven blogs om de doelgroep te verbinden aan de organisatie. Teksten worden geschreven op basis van SEO.

Design

Ook content zoals fotografie, vormgeving en video worden ingezet om de core business effectief te communiceren en de verbinding te leggen met verschillende stakeholders.

Blue-branding-agency-logo-bluebranding

Blue Branding Agency

”Inspireren en motiveren door middel van communicatie dat is de kracht van Blue Branding Agency.”

Klik hier voor in meer informatie op de website.

Effectieve communicatie resulteert in succes

Communicatie-bureau-bluebranding

Er zijn veel organisaties die bezuinigingen op het communicatiebudget. Is het wel verstandig om de communicatie zo makkelijk opzij te schuiven? Waarom is effectieve communicatie eigenlijk van belang?

‘Copywriting en andere effectieve communicatie creëren binding.’

Er ontstaan steeds meer organisaties en steeds meer producten. Hierdoor verschuift de macht naar de consument. Inspelen op de behoefte wordt daardoor steeds belangrijker.  Waar kiest de consument voor? De goedkoopste aanbieder of toch het A-merk waar hij zich vertrouwd bij voelt? De organisaties die binding creëren hebben een voorsprong.

Elke consument is uniek. Daarom is het als bedrijf zijnde van belang om een beleving te creëren. We willen het gedrag natuurlijk beïnvloeden. Gelukkig kan dit door de inzet van marketing & communicatie.

Wat zijn de voorwaarden voor effectieve communicatie

1. Kies allereerst voor een juiste hoeveelheid informatie. Zoek daarin een balans tussen te veel en te weinig informatie

2. Daarnaast is het van belang dat je voor kwalitatieve informatie kiest. Kijk hierbij naar jouw doelgroep. Zijn de teksten begrijpelijk en toegankelijk.

3. Kijk bovendien naar het tijdstip van de verspreiding. Informatie is namelijk niet effectief als deze de lezer te laat bereikt. Wanneer wordt de content het meest gelezen?

4. Tenslotte is ook het inspelen op jouw doelgroep van belang. Hierbij onderzoek je de wijze waarop jouw ontvanger de informatie selecteert en verwerkt.

Ook wordt online marketing steeds belangrijker voor organisaties. Denk hierbij aan SEA oftewel het zoekmachine adverteren en SEO de zoekmachine optimalisatie van jouw content. Maar ook de inzet van social media is van belang. Kunnen één of meerdere van de bovengenoemde punten verbeterd worden?

Dan wil ik je graag uitnodigingen voor een kop koffie om jouw wensen te bespreken.

koffie-espresso-communicatie

 

Bij Blue Branding Agency kunnen wij samen kijken hoe de communicatie effectief ingezet kan worden. Er dient uiteraard een samenhang tussen de strategie en de uitvoering te zijn. Klik hier voor meer informatie over Blue Branding.

 

Microplastics in crèmes, scrubs en tandpasta

Je denkt misschien dat alle verzorgingsproducten goed voor je zijn. Maar niets is minder waar. Veel fabrikanten gebruiken microplastics om producten mee te fabriceren. Bekende producten met een goedkope manier van maken. Pas hiervoor op! In dit blog worden de doucheproducten en tandpasta’s die plastic microdeeltjes bevatten beschreven.

microbeads-familie-microplastics-milieu

Bron: (beatthemicrobead, 2017)

1. Scrubs

Allereerst worden in de scrubs vaak microplastics terug gevonden. Deze zijn bedoeld om oudere huidcellen te verwijderen. Vervolgens dienen de microplastics als een soort schuurpapier. Bovendien kun je deze deeltjes zien bij het wassen van je handen. Zo groot zijn ze. Daarnaast had ik zelf niet verwacht dat er ook ‘polyethyleen’ oftewel plastic in de scrubs en douchegels van bekende merken zijn teruggevonden. Bizar!

2. Doucheproducten

Daarnaast heb ik de volgende producten en fabrikanten ook totaal niet verwacht. Bovendien bevatten deze ook stuk voor stuk ‘microbeads’ oftewel microplastics.

 • Bourjois, Teder geluk douche mousse
 • Dove Nourishing oil care shampoo
 • Kruidvat A.S. Watson Doucescrub Orange & Cocos
 • Nivea Waterlily & Oil Shampoo
 • Nivea Shower gel Hawaii Flower & oil
 • Rituals Brilliant Bliss Indian Rose & Shikakai Shampoo

Bron: (beatthemicrobead, 2017)

Bovendien stoppen fabrikanten van tandpasta’s ook schurende plastic deeltjes ‘polyethyleen’ in hun tubes. Alleen naar de voorkant van het product kijken is helaas niet voldoende. Je krijgt namelijk de volgende belofte: ‘Bevat micro-reinigingskristallen’.  Ook de Cooling Crystals zoals Colgate vermeld. Uiteraard zijn dat geen natuurlijke kristallen.

Mmm heb je ook al zo’n trek in microplastics?

Douche-producten-microplastics

(Bron: Ehomedecors, 2017)

3. Tandpasta

Helaas slik je tandpasta ook wel eens door. Hieronder geef ik je de complete lijst van tandpasta’s die microplastics bevatten:

 • Beverly Hills Formula – Perfect White
 • Oral B grondige reiniging munt
 • Elmex Sensitive en Elmex intensive cleaning.Bron: (beatthemicrobead, 2017)

(Bron: Oscardelmar, 2017)

 

Tot slot vind ik dat hier meer over moet worden geïnformeerd. Ook zijn er make-up en huidverzorgingsproducten die plastic elementen bevatten. Naast de schade die wordt aangericht aan het milieu, wil je toch niet dat jij of je kinderen plastic binnen krijgen.

”The world is the only home we have”

(Bron: Wuvelyanimals, 2017)

 

NaturalBeautySecretsNL

 

9 trendy banken van dit moment

wehkamp-torino-hoekbank

In dit blog heb je alle trendy banken van VT Wonen en Wehkamp op een rijtje. Waar moet je eigenlijk op letten bij de aanschaf van een nieuwe bank? Ben jij ook toe aan een nieuw bankstel waar je de juiste ondersteuning voor je rug hebt maar ook heerlijk op kan relaxen? In dit blog vind je tips en de nieuwste trends.

Trendy banken

Waar je op moet letten bij de aankoop van een nieuwe trendy bank is: de kwaliteit van de stof, is deze vuilafstotend, of gemakkelijk schoon te maken met een spray. Stoffen van trendy banken die bijvoorbeeld vuilafstotend zijn, zijn: wol en kunstmatige stoffen.

Tip: Ook is het handig om te kijken of je mooie zitbank in de zon staat in je huis. Vooral natuurlijke stoffen verkleuren snel. Wil je een bank die niet snel slijt? Kijk dan naar het Martindale gehalte, hoe hoger dit getal hoe beter.

1. HOEKBANK LINKS VELOURS GRIJS

whkmps-own-hoekbank-links-torino-velours

De hoekbank links van Torino is deel van een serie. Bekijk ook eens de andere modellen in deze collectie!

Heb je een kleine woonkamer? Een bank op pootjes zorgt voor meer ruimte. De vloer loopt dan namelijk door en de bank lijkt dan minder ruimte in te nemen.

2. BEPUREHOME ZITSBANK

De 2,5-zitsbank is van het merk BePureHome. Deze bank is van donker paars fluweel. Dit zorgt voor een chique en luxe uitstraling. De bank staat op zwart metalen pootjes die recht naar beneden lopen. De bank is ook in andere kleuren verkrijgbaar.

Wat een hele belangrijke vraag is bij het uitzoeken van een bank is: hoe gebruik jij de bank? Zit je graag rechtop en vind je veel ondersteuning hierbij prettig of lig je liever te loungen? Als je een echte chillbank wilt kijk dan naar meer zitdiepte.

3. Zitbank Grijs

Deze schitterende bank biedt ondersteuning aan je rug. Ook in meerdere kleuren verkrijgbaar. Grijs is een neutrale en rustige kleur die goed te combineren valt met andere kleuren.

bank-vtwonen-grijs

 

4. BePureHome bank leather

Dit pareltje is de 2,5-zitsbank Rodeo van het merk BePureHome. Deze zitbank is gemaakt van eco-leer in de kleur cognac. De bank heeft een robuuste uitstraling door de zichtbare stiknaden. Deze bank is helemaal hip in je interieur.

Tip! Wat ik zelf heb ondervonden en wat ik ook graag met jullie wil delen is als volgt: De banken met een lage rugsteun zijn niet heel comfortabel. Dit schijnt hip wel helemaal hip te zijn in 2017, want ik zie het dikwijls in woonwinkels terugkomen. Echter vind ik deze trendy banken niet lekker zitten. Als je een lage rugsteun hebt heb je geen optimale ondersteuning en kan je niet goed rechtop zitten.

5. Vestberg bank blue

Deze kleur blauw zie je veel in 2017. Het is een warme kleur blauw en goed te combineren. Niet alleen leuk voor met de zomer maar deze kleur kan het hele jaar door.

blauwe-bank-landelijk-vtwonen

Tip! Pas op met een te lage bank. Ik bedoel hiermee dat de hoogte van het zitvlak vrij laag is. Het is namelijk niet heel gezond voor je lichaam omdat er druk ontstaat op je bovenbenen. Pas hier mee op!

6. Vestberg bank 3-zits van stof 

Wil je ook thuis komen na een lange dag op het werk en heerlijk kunnen neerploffen op een comfortabele bank? Dan is deze 3-zits bank van Vestbjerg ideaal om te ontspannen.

vestbjerg-lichtgrijs-bank

7. Hoekbank links Torino

Deze mooie hoekbank van de Torino collectie straalt rust uit. Lichtgrijs is een rustige kleur om terug te laten komen in je interieur. Bovendien is deze bank goed te combineren met bijvoorbeeld hout of andere kleuren.

hoekbank-grijs-torino

Tip! Zitbanken lijken vaak kleiner dan in jouw woonkamer. Een belangrijke tip bij het kopen van een bank zijn de maten. Pak bijvoorbeeld een aantal A4’s en leg dit op de grond zodat je goed kan zien hoeveel ruimte van de huiskamer jouw nieuwe bank in beslag neemt.

8. 3-zitsbank Torino velours

Roze is helemaal hip op dit moment en zeker voor alle  powervrouwen, pak nu je kans.roze-velours-bank

Heerlijk zo’n roze velvet eye-catcher in je interieur. Deze bank is fashionable verantwoord en zit ook nog als gegoten.

9. 2,5-zitsbank in het LIla

Lila is helemaal hip deze zomer en is zeker een kleur die terug moet komen in je trendy interieur.

velours-bank-lila

Deze kleur is heerlijk rustgevend. Bovendien is deze bank een echte eyecatcher. Deze bank is  stylish verantwoord. Lichte kleuren creëren ook meer ruimte in je woonkamer. Lees hier ook mijn blog hoe je een modern wit interieur kunt combineren met hout.

Welke van de bovenstaande banken is jouw favoriet? laat het hieronder weten in een reactie!

Wil jij ook een opgeruimd huis? Minimalisme volgens Marie Kondo

Lees hier hoe je in 6 stappen kan opruimen #Ontspullen. Minimalisme volgens Marie Kondo want opgeruimd staat netjes!

Ben jij een beetje een sloddervos of juist super geordend? De nieuwste trending ‘Konmari-methode’ van Marie Kondo is helemaal hip en de oplossing voor jouw probleem: rommel. Deze manier van opruimen/ minimalisme kan ook voor jou interessant zijn. Lees snel verder voor alle tips!

Het stappenplan voor minimalisme  zorgt in zes stappen dat jij kan gaan #ontspullen.

girl-closet-cleaning-kon-mari-mariekondo-fashion-Marie Kondo
Photo: (Dailymail, 2017)

 

Allereerst pak je vier grote dozen. Ik gebruik hier verhuisdozen voor.  Vervolgens plak je hier vier etiketten op:

1. Houden in deze ruimte

2. Houden in een andere ruimte

3. Weggeven /verkopen

4. Weggooien

Een quote van Don Delilo: "The more I thre away, the more I found''-Marie Kondo
Photo: (Purple Budha Project, 2017)

Hierdoor wordt het overzichtelijk wat je direct kunt weggooien. Maar ook welke items je wilt behouden en wat voor functie het heeft. Wees ook een beetje streng voor jezelf, iets wat je een jaar niet hebt gebruikt kan weg. Een afgesloten bergruimte brengt ook rust in het interieur, gebruik open kasten en planken alleen voor je allermooiste interieur accessoires. De boeken in je boekenkast op kleur ordenen oogt ook rustgevend.

Een opgeruimde, minimalistische boekenkast op kleur gesorteerd Marie Kondo
Photo: (Showhome, 2017)

Lees hier een paar snelle opruimtips:

• Zet spullen die je wilt verkopen op Marktplaats. Wordt er binnen veertien dagen niet gereageerd, geef ze dan weg of breng ze naar de Kringloopwinkel.

• Maak een rooster wat er allemaal moet gebeuren en welke week je dat gaat doen!

• Heb je kids met rondslingerend speelgoed? Al het speelgoed in één bak of krat maakt het gemakkelijk voor kinderen om hun speelgoed netjes op te ruimen.

• Een opruim- en schoonmaakrooster is altijd handig om te zien wat er maandelijks en wekelijks moet gebeuren.

• Kijk ook eens met een kritische blik naar alle potjes en tubes in de badkamer. Wat heb je al een jaar niet gebruikt?

• In de keuken heb je vaak een rommellade. Ruim deze minimaal 1 keer per maand op.  Deze staat ook nog op mijn to-do list!

• Te veel spullen kopen is onnodig, waar ga je al die voorraad (6 flessen afwasmiddel) opslaan?

Lees het 6 stappenplan voor minimalisme #ontspullen hier .  Of klik op de button hieronder.

Knop tips om te ontspullen Marie Kondo
Photo: (bewustverbruiken, 2017)

 

De 9 perfecte hotspots in Ibiza

Ibiza-hotspots

Oooh we are going to Ibiza, lees hier mijn ervaring.

Hola! Deze zomer ben ik maar liefst drie weken naar Ibiza geweest en heb ik een schitterende tijd beleefd. Lees hier de 9 hotspots in Ibiza en alle tips voor als je deze zomer nog naar Ibiza gaat.

Wil je ook op vakantie? Gebruik hier deze code voor 15 euro korting bij Booking.com. 

Overigens was dit mijn eerste ervaring op dit fantastische eiland. De eerste week heb ik kennis en inspiratie mogen opdoen met elf andere fantastische vrouwelijke ondernemers #girlbosses. Wij verbleven in een schitterende villa en hebben onze online marketing skills eens even opgefrist.  Lees hieronder de 9 hotspots in Ibiza die je gezien moet hebben!

De workshops waren gericht op het schrijven van content, succesvol ondernemen, de trends op het gebied van communicatie en het online communiceren van je product of dienst. Ook hebben wij kennis opgedaan over adverteren via Facebook en Instagram en SEO/SEA schrijven.

Naast business was er ook tijd voor pleasure! Zo hebben wij met een oud volkswagenbusje getourd.

1. El Vedra

De eerste hotspot waar je echt naar toe moet is de plek met fantastisch uitzicht op het magische eiland. Wij hebben hier heerlijk gepicknickt. Wil je hier ook met een Volkswagen busje naar toe? Stuur mij gerust even een e-mail voor meer informatie.

2. Hippiemarkt (Hippy Market)

Ook hebben wij ons vermaakt op de Hippiemarkt (Hippy Market), dit is ook zeker een hotspot waar je naar toe kan gaan.

Andere pareltjes op het eiland zijn:

3. Playa Benitras

De mooie kleuren in het water en natuur zijn hier prachtig.

4. Cala Comte

Hier kan je de mooie zonsondergang zien!

5. Restaurant El Brasa

Restaurant La Brasa Ibiza met tuin

De steak was hier echt delicious! Prachtige binnentuin om heerlijk te dineren.

6. Hippiemarkt, Sant Joan

Deze hippiemarkt heeft een leuke sfeer door de  live muziek. Scoor hier leuke items zoals sieraden, portemonnees, Ibiza tasjes. De hippies maken de spullen die zij verkopen zelf en leven hiervan. De liefdevolle en rustige sfeer is iets wat Ibiza kenmerkt.

7. The Giri Cafe, Sant Joan

Het restaurant wat op de hippymarkt te vinden is. Hier kan je heerlijk lunchen.
Ook heeft ‘The Giri Cafe’ een prachtige binnentuin waar je heerlijk kan zitten. Zie hiervoor de onderstaande foto. Daarnaast zijn de smoothies er ook heerlijk!

8. Restaurant Calma Bistro.

Uitzicht vanuit restaurant Calma op het water


Super leuk restaurant met mooi uitzicht op het water.

9. Restaurant La Paloma


Hier kan je heerlijk eten en het restaurant ziet er echt sfeervol en gezellig uit.

10. Restaurant Es Noray

Hier kan je heerlijk paella eten. Echt een aanrader! Dit is makkelijk te vinden in Ibiza stad.

Krijg je ook vakantie kriebels? Gebruik hier deze code voor 15 euro korting bij Booking.com. 

7 tips om je huis klaar te maken voor de zomer van 2017

Wil jij ook de zomer in huis halen? Lees dan hier de 7 tips om je huis zomer klaar te maken. De trends van 2017 zijn leaf print items en kamer- planten. Maar ook robuust hout, de minimalisme trend zijn hip voor deze zomer. Klik hier voor de 7 tips.

(M. Gemmola)

Heb jij ook inspiratie om je huis een andere look & feel te geven? Ik ben benieuwd naar jullie reacties.