8 cadeaus voor vrouwen

Een shop blog met de leukste cadeaus om te geven voor een speciale gelegenheid.
Deze 7 van de 8 cadeaus zijn gemakkelijk te bestellen via www.bol.com. Het achtste cadeau is te bestellen bij www.greetz.nl. Deze 8 tips van cadeaus om te vragen voor de feestdagen of cadeautjes om aan iemand anders of juist aan jezelf te geven. Dit is ook een goede lijst als je bijvoorbeeld een verjaardagscadeau zoekt voor een vrouw/jongedame.

‘Vandaag besteld, morgen in huis’ is het motto van Bol. Alleen rond de feestdagen, black Friday en de lockdown adviseer ik met het bestellen van de cadeaus met iets meer dagen levertijd rekening houden. Toch is jouw bestelling vaak vrij snel in huis via deze aanbieders.

  1. De Structuurjunkie voor 2021
    Nieuw in de Structuurjunkie-lijn van Cynthia Schultz: een planner speciaal voor ondernemers! Dit prachtige cadeau in stijlvol paarse/aubergine gekleurde agenda loopt van 28 december 2020 tot de eerste week van januari 2022. De planner heeft naast de gebruikelijke jaaroverzichten, maandoverzichten en notitiepagina’s een speciaal deel voor bedrijfsvoering. Hierin noteer je je zakelijke en financiële doelen, je kilometer- en urenregistratie, kun je nieuwe plannen uitwerken en reflecteren op je behaalde resultaten. De Structuurjunkie Businessplanner is dé planner voor elke ondernemer die gestructureerd en productief met zijn of haar bedrijf aan de slag wil gaan. De planner heeft twee leeslinten, een Moleskine-envelop achterin en een los bijgevoegd notitieboekje op A6-formaat. Ook krijg je bij de agenda een gratis How to plan-cursus t.w.v. € 49,95. Daarnaast heb je ook de normale structuurjunkie voor iedereen, deze heeft een gele oker kleur en heeft ook een How to plan-cursus en bestaat uit overzichtelijke week- en maandplanningen. Klik hier om een kijkje te nemen.

De planner is onderdeel van de Structuurjunkie-lijn van Cynthia Schultz.  De Structuurjunkie Businessplanner; zie hierboven is nieuw in de lijn van 2021. De Structuurjunkie-lijn wordt meerdere keren per jaar ge-update.


2. Een Eau de Parfum van Hugo Boss Deep Red
Een heerlijke parfum voor de vrouw met oriëntaalse nuances, die worden benadrukt door de zachte, kruidige noot van sandelhout. Het is een elegante, passievolle geur, echt een klassieker voor de herfst en de wintermaanden! Klik hier om te bestellen.

3. Boek ‘’In 28 dagen van gifbelt naar tempel’’
Is de vrouw geïnteresseerd in voeding en gezonder leven? Met dit boek vol handige tips & tricks leert zij hoe je 28 dagen je lichaam kunt gaan ontgiften door bijvoorbeeld suikers, alcohol en koffie even te bannen. Een ideaal boek om in het begin van het nieuwe jaar gelijk mee te beginnen met een maand ‘detoxen’ zonder alcohol en koffie. Om ook gelijk je voeding onder de loep te nemen en wat kilo’s kwijt te raken. klik hier om te bestellen.


4. Een goede staafmixer van Bosch
Als je het leuk vindt of je zoekt een cadeau van iemand die het leuk vind om lekker te kokerellen zelf soepjes te maken of te bakken dan is deze staafmixer echt een uitkomst. Deze is wat duurder maar dat merk je ook echt wel in de kwaliteit in vergelijking met een staafmixer van de Hema bijvoorbeeld. Klik hier om te bestellen.

5. Bordspel 30 seconds
Een heerlijk spel om te spelen in groepsverband. Je kunt het trouwens ook met zijn 3en spelen. Echt een superleuk bordspel! Door het uitbeelden van verschillende personen, objecten kun je heerlijk competitief en creatief zijn. Lachen gegarandeerd bij dit spel. 30 seconds is ook super leuk om als cadeau te geven of aan je eigen spelletjes assortiment toe te voegen. Klik hier om te bestellen.


6. Een prachtige borstel van Braun tegen pluizen
De ideale uitkomst als je haar snel pluist en afbreekt is deze borstel. De Braun borstel laat miljoenen actieve ionen vrij die elke haarstreng omhullen tegen pluizig en statisch haar en voor een zichtbare superglans. De eerste ionische borstel ter wereld met actieve ionen die je vanaf het eerste gebruik zichtbaar meer glans geeft, in vergelijking met de Satin Hair Brush zonder IONTEC. Klik hier om te bestellen.


7. De robotstofzuiger
Eerder vertelden verschillende mensen mij dat de Medion, dé aankoop van het jaar is. Deze robot bespaard namelijk zoveel tijd. Daarnaast komt dit merk als één van de beste uit de consumententest. Deze stofzuiger gaat ook automatisch over drempels van 0,5 cm. Ook als je bed een beetje hoog is dan heb je het geluk dat je binnenkort van je stofwolken af bent. Daarnaast heeft deze Medion robot stofzuiger een zijborsteltje waarmee hij netjes de hoekjes mee kan pakken. Toch is deze aankoop even een investering, maar kijk even naar de tijd die je ervoor terugkrijgt. Een ideaal cadeau om te geven aan iemand anders, maar ook een schitterend cadeau aan jezelf. Klik hier om te bestellen.


8. Een fotokaart van Greetz!
Indien je een prachtige fotokaart met foto’s erop van jou en jouw favoriete persoon verstuurd, is dat voor de ander echt een cadeautje om te krijgen. En stuur deze op tijd op, zodat hij aankomt op de dag van zijn of haar verjaardag. Bovendien is het echt superleuk om zo’n kaart te maken en kan je nog eens je fotoarchief bekijken. Zo komen jouw foto’s ook nog eens goed van pas en is het leuk om weer even herinneringen te delen van leuke gebeurtenissen die jullie samen hebben beleefd.

Auteur: Iris van Klingeren

4 antwoorden op “8 cadeaus voor vrouwen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *