Een wimperserum dat werkt

Yess, this is what women want. Langere en vollere wimpers dat willen wij allemaal. Maar werkt dat nou echt?  Ik heb het wimperserum uitgeprobeerd.

wimperserum

Wimperextensions


Uiteraard kun je ook kiezen voor extensions maar dit ziet er vaak onnatuurlijk uit. Daarnaast is het niet goedkoop en je eigen wimpers lijden eronder. Je kunt ook niet even lekker aan je ogen zitten. Soms jeukt en irriteert het ook nog. Met een goede mascara alleen bereik je ook niet die long sexy lashes die je wilt. Een goed wimperserum van hoogwaardige kwaliteit biedt hiervoor een uitkomst.

Lashes-wimperserum

Wimperserums

Er worden verschillende wimperserums of wimpergroeiserums aangeboden, die beloven te zorgen voor de gewenste verlenging. Maar werkt het ook echt? Bij Natural Beauty Secrets stond dit al een tijdje op de verlanglijst om uit te testen en daar ben ik mee begonnen. Na een week zie ik zelf al resultaat. In de professionele cosmeticabranche is dit serum 1 van de beste getest en met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

wimperserum

Het wimperserum werkt!

Na enige weken dagelijks gebruik kun je overgaan op onderhoud en gebruik je het serum gemiddeld drie keer in de week. Een flacon is genoeg voor tenminste 6 maanden en is te bestellen via Natural Beauty Secrets. Je kunt mij een privéberichtje sturen of in mijn groep reageren met interesse onder de productfoto’s.

Dit wimpertreatment/ serum bevat het unieke hoofdbestanddeel Tricalgoxyl. Dit maakt je wimpers niet alleen sterker maar ook volumineuzer en dikker. Bestel vandaag nog en over een paar weken vragen jouw vriendinnen wat je met je wimpers hebt gedaan.

Wimperserum

Deze foto is van een klant die dit resultaat van dit wimperverlengingsserum ondervond binnen een maand tijd!

Enkele ervaringen van gebruikers:

‘Je moet even doorzetten en het wimperserum consequent dagelijks gebruiken en dan merk je na een paar weken echt verschil’.

‘Dit werkt echt. De eerste paar weken dagelijks gebruiken. Je ziet duidelijk verschil. Ik gebruik het wimperserum nu niet meer dagelijks maar 2x per week om de wimpers mooi te houden’.

‘Na 2.5 week het wimperserum te hebben gebruikt zag je al het verschil. Mijn wimpers werden zeker langer! Ik zou het zeker aanraden bij mensen die langere wimpers willen. Ik heb ook gelijk de mascara besteld’.

‘Top spul!! Mijn wimpers zijn zichtbaar voller en langer! Inderdaad volhouden de eerste 6 weken en nu gebruik ik het 2 keer per week. Mijn eerste wimperserum is nog steeds niet op!’.

natural-beauty-secrets

8 antwoorden op “Een wimperserum dat werkt”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *